5 Vakit 5 Makam 5 Şifa / 5 Times 5 Maqams 5 Healings

İstaş Kentaş Ortaokulu Müzik öğretmeni Nazlı AĞDIK'ın kuruculuğunu yaptığı, UDS (Ulusal Destek Servisi) tarafından uygun görülüp Temmuz ayında onaylanan 5 Vakit 5 Makam 5 Şifa adlı eTwinning proje çalışmasında sona gelindi. Eylül ayında çalışmalara başlayan proje ekibi günlük hayatımızda günde 5 vakit dinlediğimiz Ezanlarımızın makamlarının insan sağlığı üzerine etkileri ile ilgili araştırma ve çalışmalar yaptı. Yaygınlaştırma Webinarlarında alanında uzman Profesörleri konuk alan proje ekibi projeyi Nisan ayında bitirerek Kalite Etiketine başvurusunu gerçekleştirecek. Projeye yurtdışından dahil olan Azerbaycan ve Ürdün ortakları da proje çalışmalarında aktif rol üstlendiler. İstaş Kentaş Ortaokulu öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 19.04.2022 - Güncelleme: 13.02.2023 16:05 - Görüntülenme: 920