Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi Çalıştayı

Bursa Büyükşehir  Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan "Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi Çalıştayıı" na okulumuz Fen  Bilimleri Öğretmenlerinden Zahide Kabakcı  ve Müdür  Yardımcımız Fatma Gülten Önder katıldı.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen çalıştaya Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Yunus Bulut, 50 gönüllü okul ve öğretmenleri katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 'ın ve İl Mîlli Eğitim Müdür Vekili Yunus Bulut'un açılış konuşmaları ardından Büyükşehir Belediyesi Çevre  Mühendisleri ve Elekrik Elektronik Mühendisleri'nin  sunumlarıyla bilgilendirmelerle devam edildi.  Projenin hangi tür etkinliklerle zenginleştirileceği konusunda fikir alışverişi aşamalarının yer aldığı 2.oturumla çalıştay tamamlandı.

Çalıştay bitiminde gönüllü 50 okul ve öğretmenlerine öğrencilerine vermek üzere çevre okuryazar rozetleri ve broşürü dağıtıldı.

15-11-202315-11-202315-11-2023

Yayın: 15.11.2023 - Güncelleme: 21.11.2023 10:39 - Görüntülenme: 209