Şehrimizin Etnik Müziği / Ethnic Music of Our City

İstaş Kentaş Ortaokulu Müzik öğretmeni Nazlı AĞDIK'ın ortak olarak yer aldığı Eylül ayında başlayan Şehrimizin Etnik Müziği isimli proje Şubat ayında son etkinliğini yaparak bitirildi. Projeye yurtdışından ortak olarak dahil olan Makedonya, İtalya, Polonya, İspanya, Azerbaycan ve Romanya ile İstaş Kentaş Ortaokulu proje ekibinde yer alan öğrenciler iletişim kurarak o ülkelerin Etnik Müziklerini öğrenme imkanı buldular. Aynı zamanda İstaş Kentaş Ortaokulu proje ekibinde yer alan öğrenciler de  İnegöl'ümüzün hem Etnik Müziğini hem de birçok gelenek göreneğini ortak ülkelerdeki öğrencilere aktardılar. Şehrimizin hem Müzik hem de kültürel olarak tanıtımını yaparak projede görev alan Nazlı Ağdık'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Yayın: 19.04.2022 - Güncelleme: 13.02.2023 16:04 - Görüntülenme: 275